Om at købe opvaskemaskine…

Jeg har i 7 år levet uden opvaskemaskine. Jeg kan godt lide at vaske op…når det passer mig…men jeg HADER, når opvasken bare hober sig op og hverken tiden eller energien rækker til at få den klaret. Og hver gang én af drengene tager et nyt stykke service i skabet går der et lille jag gennem kroppen, fordi jeg godt ved, hvem det falder tilbage på…

Derfor traf jeg beslutningen om at få mig en opvaskemaskine,men det skulle hurtigt vise sig at være en smule mere bøvlet end forventet.

Ventetiden fra bestilling til leveringsdag var ulideligt lang (13 dage henover julen…) og derfor var skuffelsen så meget desto større, da jeg på leveringsdagen endnu ikke havde modtaget min opvaskemaskine, da klokken var 17….efter et par frustrerede telefonopkald til hvidevareforretning og fragtfirma lykkedes det at få maskinen i hus klokken 17.30…og så var gode råd dyre…

Det skab, jeg havde fjernet for at få plads til maskinen, var 50 cm bredt, maskinen kun 45 cm, hvilket udgør et problem, når maskinen er beregnet til at skulle fastgøres med skruer i naboskabene. På bagvæggen bag maskinen sad et par gamle, tomme vandrør med tyk isolering, som forhindrede, at opvaskemaskinen kunne skubbes langt nok ind. Det hul, der var i skabet ved siden af, som slanger og stik skulle igennem, var for lille til vandforsyningsslangen.

Så er det ikke uvæsentligt, at jeg kan begå mig med en stiksav, en boremaskine og en vinkelsliber!

Så nu er maskinen på plads og taget i brug. Der holdt hårdt, men hvilken luksus! Det er den slags simple hverdagsting, der glæder mig dagligt. Husk at være taknemmelig…også for det, der virker selvfølgeligt!!!

image

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *