Tærte med hakket oksekød

Du skal bruge:

2 mellemstore løg

4 fed hvidløg

1 gul peberfrugt

500 g hakket oksekød

15 g stegemargarine

2 æg

2,5 dl mælk

4 skiver kommenost

4 cherrytomater

10 fetatern

1 tærtedej

1/4 tsk spidskommenpulver

Salt

Peber

 

Skær to løg i halve ringe. Knus 4 fed hvidløg. Skær en gul peberfrugt i 1 cm tern. Svits dette i margarine på en pande ved høj varme. Tilsæt salt, peber og ca 1/4 tsk spidskommenpulver. Bland to æg, 2,5 dl mælk og 4 skiver finthakket/ revet kommenskæreost i en skål. Skær 4 cherrytomater i skiver. Lav en tærtebund eller brug en færdiglavet. Læg tærtebunden i en Ø 26 cm tærteform. Kom kødblandingen, ca 10 fetatern og de skiveskårne tomater i tærtebunden og tilsæt æggemassen. Bag ved 175° varmluft i ca 35 min. Velbekomme!

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *